Ο Βασίλης Διαμάντης νέος πρόεδρος του ΟΛΗΓ. Αντιπρόεδρος ο Αλέκος Πάσχος

UPDATE Την Παρασκευή το απόγευμα στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΟΛΗΓ Α.Ε. Μοναδικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης είναι ο ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου....

UPDATE

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΟΛΗΓ Α.Ε. Μοναδικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης είναι ο ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr, διευθύνων σύμβουλος αλλά και πρόεδρος στο νέο ΔΣ, θα αναλάβει ο κ. Διαμάντης Βασίλης, Μηχανολόγος – Μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σουλίου, ενώ αντιπροεδρος αναλαμβάνει ο προεδρος του επιμελητηριου Θεσπρωτίας, Αλέκος Πάσχος.

Ο κ. Διαμάντης είναι επιλογή της ΝΔ ενώ την θέση του Αντιπροέδρου αναλαμβάνει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είναι μέλος και στο σημερινό ΔΣ. Αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, στις 17.30, το νέο ΔΣ θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κωστή Μουσουρούλη.

Η Γενική Συνέλευση απαρτίζεται πλέον από έναν, το ΤΑΙΔΕΠ, καθώς εκεί πέρασε η μία και μόνη μετοχή της εταιρίας η οποία ανήκε στο Ελληνικό Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες την Γενική Συνέλευση θα απασχολήσουν δύο θέματα: Η αλλαγή του καταστατικού της εταιρείας και ο ορισμός των νέων μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου. Και παρ’ όλο που την τροποποίηση του καταστατικού ελάχιστοι φαίνεται να τη γνωρίζουν, θεωρείται απ’ όλους πιθανό πως η τροποποίηση αυτή θα έχει να κάνει με την τροποποίηση άρθρων, έτσι ώστε να διευκολύνεται η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας και η παραχώρηση των υπηρεσιών της σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr, το νέο ΔΣ θα απαρτίζεται από τους εξής:

Από τη ΝΔ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Πρόεδρος και Δ.Σ.)
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΚΗΣ
ΜΗΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ Ή ΛΩΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

Από το ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΧΟΣ ΑΛΕΚΟΣ (Αντιπρόεδρος)
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΗΣ

Από την ΔΗΜΑΡ
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας:
ΤΣΑΤΣΑΣ ΧΑΡΗΣ

Εκπρόσωπος των Ναυτεργατών
ΤΑΚΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΟΛΗΓ
ΧΑΜΟΓΕΩΡΓΟΥ ΦΑΙΗ

In this article

Join the Conversation