To προγραμμα δράσης του Let’s do it Greece στη Παραμυθιά

Την Τετάρτη 3/4/2013 στην Π.Ε. Θεσπρωτίας  πραγματοποιήθηκε συνάντηση προκειμένου να γίνει συντονισμός των φορέων που θα συμμετάσχουν στη Δράση:«Let’s do it Greece 2013, Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια...

Την Τετάρτη 3/4/2013 στην Π.Ε. Θεσπρωτίας  πραγματοποιήθηκε συνάντηση προκειμένου να γίνει συντονισμός των φορέων που θα συμμετάσχουν στη Δράση:
«Let’s do it Greece 2013, Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα! Kαθαρίζουμε την Θεσπρωτία σε μια μέρα!

Η συμμετοχή των εθελοντών, των φορέων και των πολιτιστικών συλλόγων ήταν εντυπωσιακή, κάτι που σημαίνει ότι η συντονισμένη δράση και η θέληση, θα φέρει πιο κοντά τους στόχους της καμπάνιας. Δράσεις που θα γίνουν στη Παραμυθιά:

Οι Gorilistas και ο Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Παραμυθιάς: Καθαρισμός στο Δασάκι Λυκείου, Παιδική χαρά- Κάστρο Παραμυθιάς και δασάκι Γαλατά. Συνάντηση στο Δημαρχείο Κυριακή 10.30 πμ

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχαιολογικών Χώρων Θεσπρωτίας μαζί με το Φιλοζωικό Σωματείο: Προβολή ταινίας για το περιβάλλον στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Καρκαμίσι στην Παραμυθιά Κυριακή 14/4/2013 ώρα 19.30 μμ.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι: Γλυκής, Βέλιανης Προδρομίου, Ψάκκας, Γκρίκας, Παγκρατίου, Ραχουλίου, Ξηρόλοφου, Καρβουναρίου, Γαρδικίου και ο Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Παραμυθιάς, θα καθαρίσουν δρόμους, πλατείες, σχολεία, παιδικές χαρές, χώρους εκκλησιών, πάρκα κ.λ.π.

In this article

Join the Conversation