Αλλαγή φρουράς στον ΟΛΗΓ

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. ύστερα από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11/04/2013 έχει ως εξής: Διαμάντης Βασίλειος, Πρόεδρος και Διευθύνων ΣύμβουλοςΠάσχος Αλέξανδρος,  ΑντιπρόεδροςΛάμπρου...

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. ύστερα από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11/04/2013 έχει ως εξής:

Διαμάντης Βασίλειος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Πάσχος Αλέξανδρος,  Αντιπρόεδρος
Λάμπρου Αλκιβιάδης, Μέλος
Λιάγκος Αθανάσιος, Μέλος
Τακλάκογλου Παναγιώτης, Μέλος Εκπρόσωπος της Ο.Φ.Ε.
Χαμογεώργου Φιλοθέη, Μέλος Εκπρόσωπος Εργαζομένων της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.
Τσάτσας Χαρίλαος, Μέλος Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και δράσεις, ώστε το λιμάνι να αξιοποιήσει πλήρως τη δυναμική του, αναλαμβάνοντας κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το λιμενικό έργο, καθώς και κάθε άλλη εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα πέραν των παραδοσιακών λιμενικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων ιδίως της τουριστικής, της πολιτιστικής, του σχεδιασμού, και της οργάνωσης λιμενικών εξυπηρετήσεων. Σημαντικός παράγοντας θα σταθεί η εποικοδομητική συνεργασία με τους χρήστες του λιμένα και τους τοπικούς φορείς, καθώς και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτης και δεύτερης βαθμίδας.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, ευχαριστεί το προσωπικό της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., τη Λιμενική Κοινότητα και τους φορείς της περιοχής για τη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή και την Ήπειρο. Σε αυτή την προοπτική επικεντρώθηκαν οι προσπάθειες της Διοίκησης ώστε να αυξηθεί το εμπορευματικό και τουριστικό προϊόν του τόπου.

In this article

Join the Conversation