Μεταφέρονται οι αργίες του Αγίου Δονάτου και της Πρωτομαγιάς

Τις Αγίες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, πέφτουν για φέτος η εορτή του Πολιούχου της Παραμυθιάς Αγίου Δονάτου (30/4) και η Πρωτομαγιά. Για τον λόγο αυτό, οι αργίες μεταφέρονται...

Τις Αγίες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, πέφτουν για φέτος η εορτή του Πολιούχου της Παραμυθιάς Αγίου Δονάτου (30/4) και η Πρωτομαγιά. Για τον λόγο αυτό, οι αργίες μεταφέρονται στις 12/5 και 7/5 αντίστοιχα. Η λιτάνευση του Αγίου Δονάτου θα πραγματοποιηθεί το Βράδυ του Σαββάτου 11/5.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιου του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού του Επισκόπου Ευροίας του Θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης της Ιεράς Μητροπόλεως, Αγίου Δονάτου το οποίο έχει ως εξής:

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 και από ώρα 7:00 μ. μ. (19η ), θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου. Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 το πρωί, θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!