Φονική παγίδα με χειροβομβίδα, ανακαλύφθηκε στο Φιλιάτι

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, διαπιστώθηκε ότι άγνωστος ή άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει απασφαλισμένη χειροβομβίδα, συνδεμένη με σύρμα σε ένα μπιτόνι, στον προαύλιο χώρο του Τυροκομείου Φιλιατών. Σύμφωνα με...

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, διαπιστώθηκε ότι άγνωστος ή άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει απασφαλισμένη χειροβομβίδα, συνδεμένη με σύρμα σε ένα μπιτόνι, στον προαύλιο χώρο του Τυροκομείου Φιλιατών. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα νέα των Φιλιατών», προκειται για τον χώρο που αφήνουν συνήθως το γάλα οι κτηνοτρόφοι της γύρω περιοχής που εφοδιάζουν το Τυροκομείο.

Όποιος θα προσπαθούσε να μετακινήσει το μπιτόνι, θα ενεργοποιούσε με το συνδεμένο σύρμα την χειροβομβίδα, με απρόβλεπτα επικίνδυνες συνέπειες για τον ίδιο αλλά και για όσους βρίσκονταν  σε μικρή ακτίνα.

Στο σημείο κατέφθασαν άντρες της αστυνομίας με ειδικό πυροτεχνουργό, ο οποίος συνέλλεξε την χειροβομβίδα και εστάλει στα εργαστήρια της αστυνομίας για τα περεταίρω. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το πώς ανακαλύφθηκε η παγίδα με την χειροβομβίδα, ούτε βέβαια για τον δράστη.

In this article

Join the Conversation