Μέσω ΑΚΤΩΡ ο ΣΕΑ Ελευθεροχωρίου Παραμυθιάς;

Από την εταιρεία ΑΚΤΩΡ, θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, θα κατασκευαστούν, όπως όλα δείχνουν οι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών κατά μήκος της Εγνατίας οδού, ανάμεσα τους και αυτός στο Ελευθεροχώρι...

Από την εταιρεία ΑΚΤΩΡ, θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, θα κατασκευαστούν, όπως όλα δείχνουν οι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών κατά μήκος της Εγνατίας οδού, ανάμεσα τους και αυτός στο Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς. Αυτό προκύπτει ως είδηση και λογική εξέλιξη από την χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ότι υπεγράφη, στις 19 Απριλίου, μεταξύ της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και της Alpha Τράπεζας και Τράπεζας Πειραιώς, Μνημόνιο Συναντίληψης για την απόκτηση του 80% της ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων εκτιμάται ότι θα λάβει χώρα μέχρι τις 31 Μαΐου.

Η ΑΕΓΕΚ είναι η ανάδοχος των ΣΕΑ στην Εγνατία και μέσα στο καλοκαίρι θα μπορούσε η ΑΚΤΩΡ ως νέος ιδιοκτήτης να ξεκινήσει αυτά και άλλα έργα που έχει πάρει η πρώτη και δεν υλοποίησε. Για τον ΣΕΑ Ελευθεροχωρίου έχει ολοκληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό το έργο διαμόρφωσης στον κλάδο Ηγουμενίτσα-Γιάννινα, από την «Εγνατία οδός Α.Ε» με σχετική εργολαβία και αναμένεται η ασφαλτόστρωση, ενώ από τον άλλο κλάδο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η παρέμβαση.

In this article

Join the Conversation