Προϊόντα πρόσφερε το Δίκτυο Κοινωνικής Μέριμνας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Παραμυθιάς

Συνεχίζει την παραλαβή και την παράδοση ειδών διατροφής κ.α. το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνδράμοντας το έργο φορέων της  Ηπείρου για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό, ...

Συνεχίζει την παραλαβή και την παράδοση ειδών διατροφής κ.α. το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνδράμοντας το έργο φορέων της  Ηπείρου για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό,  την περασμένη Παρασκευή  παραδόθηκαν από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, είδη διατροφής  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Παραμυθιάς και σε άλλα 11 ενοριακά συσσίτια της Ηπείρου (Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου Ιωαννίνων, Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Αγοράς Ιωαννίνων, Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Κοπάνων Ιωαννίνων, Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Άρτας, στην Ιερά Μονή Δουραχάνης, στο Γηροκομείο Ιωαννίνων, στο Γηροκομείο Άρτας, και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηγουμενίτσας).

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας γνωστοποιείται πως οι δράσεις του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι διαρκείς και η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Ηπείρου.

In this article

Join the Conversation