Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού. Το Σάββατο η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων

Το εκκλησιαστικό συμβούλιου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού του Επισκόπου Ευροίας Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης της...

Το εκκλησιαστικό συμβούλιου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού του Επισκόπου Ευροίας Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο έχει ως εξής:

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 και από ώρα 7:00 μ. μ. (19η), θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου. Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 το πρωί, θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!