Συνάντηση Ν. Κάτσιου με Αντιπεριφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης Ερτζάν Χουσεϊν

Τις δράσεις που προτείνονται μέσω της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ICS για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις – στο οποίο μοναδική εταίρος από την Ελλάδα ήταν η Περιφέρεια Ηπείρου-...

Τις δράσεις που προτείνονται μέσω της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ICS για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις – στο οποίο μοναδική εταίρος από την Ελλάδα ήταν η Περιφέρεια Ηπείρου- είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νικόλας Κάτσιος, στο πλαίσιο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή και ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Ηλία Χαλιγιάννη.

Κατά την επίσκεψή του στην Π.Ε. Ροδόπης, ο κ. Νικόλας Κάτσιος συναντήθηκε με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ερτζάν Χουσεΐν. Αντάλλαξαν απόψεις για θέματα της αρμοδιότητάς τους, με ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη των κοινωνικών δομών, ζήτημα για το οποίο ο κ. Κάτσιος παρείχε λεπτομερή ενημέρωση στον ομόλογό του για τις δράσεις της Περιφέρειας Ηπείρου. Συμφωνήθηκε δε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία για συγκεκριμένες δράσεις στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, μεταξύ των δύο ακριτικών περιφερειών.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!