Ο Δήμος για το φανάρι. Για την αποκατάσταση της αλήθειας…

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με την ελλειπή λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη στη λαϊκή αγορά Παραμυθιάς, κάνουμε γνωστό τα εξής: Σαφώς και από την πρώτη στιγμή, έχουμε...

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με την ελλειπή λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη στη λαϊκή αγορά Παραμυθιάς, κάνουμε γνωστό τα εξής:

Σαφώς και από την πρώτη στιγμή, έχουμε πλήρη γνώση για το πρόβλημα δυσλειτουργίας που παρουσίασε ο συγκεκριμένος σηματοδότης. Για το λόγο αυτό, αμέσως απευθυνθήκαμε σε εξειδικευμένο τεχνικό προκειμένου να διορθώσει τη βλάβη, που πράγματι δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Όμως, παρά την αυτοψία και έλεγχο που πραγματοποιήσαμε, αυτό δεν κατέστη δυνατό μέχρι σήμερα να γίνει, αφού τούτο οφείλετε σε κατεστραμμένο ανταλλακτικό, που θα πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθεί με καινούριο.

Επειδή το απαραίτητο ανταλλακτικό (ηλεκτρονική πλακέτα) δεν υπήρχε διαθέσιμο στην εταιρεία, άμεσα προχωρήσαμε στην παραγγελία του, σύμφωνα και με την προβλεπόμενη διαδικασία. Έχουμε τη διαβεβαίωση από την προμηθεύτρια εταιρεία, ότι εντός των επόμενων δύο ημερών θα το παραλάβουμε και θα αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη.

Δήμος Σουλίου

 

Σχόλιο Παραμυθιά online

Αν και στην αρχή της επιστολής ο Δήμος αναφέρει για την αποκατάσταση της αλήθειας (υπονοώντας περιέργως πως ό,τι γράφτηκε εδώ ήταν ψέμα), με ικανοποίηση διαβάζουμε πως παραδέχονται πως υπάρχει πρόβλημα και πως παραδέχονται πως είναι μια εργασία που δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Μας προβληματίζει όμως το γεγονός του ότι αναφέρονται σε άλλο φανάρι (!!!;;;). Εμείς γράψαμε για στο φανάρι της πλατείας Μ. Παραμυθιώτη και το δημαρχείο μιλάει για το φανάρι της λαϊκής αγοράς. Κάπου έχει μπερδευτεί ο συντάκτης που υπονοεί τα περί ψεμάτων. Επίσης προβληματιζόμαστε ιδιαιτέρως από το γεγονός πως για μια παραγγελία ενός εξαρτήματος, απαιτούνται 15 ήμερες (12 ημέρες η βλάβη + 1 η σημερινή + 2 ημέρες ακόμα που ελπίζουν να φτάσει το εξάρτημα = 15 ημέρες). Δηλαδή αν στηριζόταν όλο το κυκλοφοριακό σε φανάρια, τότε θα μιλούσαμε για πραγματικό χάος. Ελπίζουμε η παραγγελία του εξαρτήματος να μην αφορά 1 τεμάχιο, αλλά να έχουν προβλέψει να υπάρχει και stock στο Δήμο, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα στα φανάρια είναι διαχρονικά.

Αν και δεν συνηθίζουμε να κάνουμε υποδείξεις, θα κάνουμε μια εξαίρεση, αφού ο συντάκτης αναφέρεται στην σελίδα μας. Όταν ο Δήμος βγάζει μια ανακοίνωση,  θα πρέπει πρώτον ο συντάκτης να έχει γνώση του θέματος (να μην μπερδεύει τις περιπτώσεις) και δεύτερον και πιο σημαντικό, όταν μιλάει για αποκατάσταση της αλήθειας (υπονοώντας πως κάποιος άλλος λέει ψέματα), θα πρέπει να γράφει κάτι διαφορετικό από το άρθρο στο οποίο απαντά και όχι να το επιβεβαιώνει.

Τέλος, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την ταχύτητα της απάντησης (για την αποκατάσταση της αλήθειας όπως ανέφερε), μια ταχύτητα που ελπίζουμε να την βλέπουμε σε όλες τις περιπτώσεις που θα αναφέρονται προβλήματα στην πόλη μας.

In this article

Join the Conversation