Συλλογή υπογραφών για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις στη Παραμυθιά. Κατεβάστε τον εντυπο υπογραφής

Ομόφωνα πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, η λήψη απόφασης για την συλλογή υπογραφών για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων για τις θηριωδίες των κατακτητών στην Παραμυθιά....

Ομόφωνα πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, η λήψη απόφασης για την συλλογή υπογραφών για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων για τις θηριωδίες των κατακτητών στην Παραμυθιά.

Για την συλλογή υπογραφών εκδόθηκε σχετική φόρμα και όσοι θέλουν να υπογράψουν,  μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ και αφού την υπογράψουν, θα πρέπει να την παραδώσουν στο Δημαρχείο Παραμυθιάς ή να την αποστείλουν μέσω email στο [email protected] ή μέσω fax στο 2666024155.

Το Σάββατο στην αρχή του πεζοδρόμου θα υπάρχει επιτροπή που θα δίνει και θα παραλαμβάνει τις σχετικές φόρμες υπογραφών, ενώ οι κάτοικοι των κοινοτήτων θα μπορούν να απευθύνονται στους εκάστοτε πρόεδρους των ΤΚ.

Πρόθεση του Δήμου, όπως αποκαλύφθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, είναι οι υπογραφές να παραδοθούν ιδιοχείρως στον Γερμανό Πρέσβη σε επίσκεψη του τελευταίου στην πόλη μας.

In this article

Join the Conversation