Σε θέση αναπήρων στην Παραμυθιά, πάρκαρε το αυτοκίνητο του Γερμανού πρέσβη

Σε θέση αναπήρων πάρκαρε το αυτοκίνητο του Γερμανού πρέσβη κατά την χτεσινή επίσκεψη του στην Παραμυθιά, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης. Το αυτοκίνητο παρέμεινε παρκαρισμένο στο...

Σε θέση αναπήρων πάρκαρε το αυτοκίνητο του Γερμανού πρέσβη κατά την χτεσινή επίσκεψη του στην Παραμυθιά, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης.

Το αυτοκίνητο παρέμεινε παρκαρισμένο στο σημείο αυτό για περίπου 50 λεπτά και στην συνέχεια μετακινήθηκε από τον οδηγό του πρέσβη, όταν ο οδηγός του αντιλήφθηκε πως το αυτοκίνητο φωτογραφήθηκε.
 
Για να χαριτολογήσουμε λίγο, από ότι φαίνεται ο ένας χρόνος παραμονής του πρέσβη στην Ελλάδα, ήταν αρκετός για να αποκτήσει τις κακές συνήθειες ενός νεοέλληνα. Ίσως ο οδηγός του, να ήταν οδηγός του Σόιμπλε παλαιότερα και να μπερδεύτηκε ο άνθρωπος.

Και για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα, θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο πρέσβης κατέφθασε πεζός στο Δημαρχείο, ενώ το αυτοκίνητο είχε φτάσει πριν από λίγο στο σημείο όπου και το πάρκαρε ο οδηγός. Μάλιστα, άντρας της προσωπικής φρουράς του πρέσβη, όταν αντιλήφθηκε πως το αυτοκίνητο φωτογραφήθηκε, φωτογράφισε και αυτός το όχημα, αλλά αφού μετακινήθηκε στην προβλεπόμενη θέση.

In this article

Join the Conversation