ΒΙΝΤΕΟ: Γιορτές Σουλίου στην Παραμυθιά

Το ολοκαύτωμα του Σουλίου τίμησε το βράδυ του Σαββάτου η Παραμυθιά.  Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με παρέλαση χορευτικών συγκροτημάτων (Ασή Γωνιάς Κρήτης, Ανατολικής Μάνης, Πτολεμαΐδας Καρδίτσας, Παγκρατίου, Προδρομίου και...

Το ολοκαύτωμα του Σουλίου τίμησε το βράδυ του Σαββάτου η Παραμυθιά.  Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με παρέλαση χορευτικών συγκροτημάτων (Ασή Γωνιάς Κρήτης, Ανατολικής Μάνης, Πτολεμαΐδας Καρδίτσας, Παγκρατίου, Προδρομίου και Καπή Παραμυθιάς), ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στον προαύλιο χώρο του σχολείου Βούλγαρη. Στα αξιοσημείωτα η πρώτη απουσία του ΦΟΠ από τις εκδηλώσεις ο οποίος από το 1976 συμμετείχε αδιάλειπτα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά στιγμιότυπα καθώς και τις δηλώσεις του Βουλευτή Θεσπρωτίας Αντώνη Μπέζα, της Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, του Αντιπεριφερειάρχη Νικόλα Κάτσιου, της Περιφερειακής Συμβούλου Αντιγόνη Φίλη, του επικεφαλή της μειζ. Αντιπολίτευσης του Δήμου Σουλίου Θανάση Παππά, του Αντιδημάρχου Σουλίου Σπύρου Γούσια, του προέδρου της ΔΚ Παραμυθιάς Χαράλαμπου Παντελή, του γραμματέα του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης και π. Βουλευτή Χανίων Κώστα Γύπαρη και της αντιδημάρχου Ανατολικής Μάνης Ελένη Δρακουλάκου.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!