Διαμαρτυρία – Καταγγελία των εργαζομένων στα ΜΜΕ για τη στάση της Προέδρου του ΔΣ Ηγουμενίτσας

Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι – συντάκτες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Θεσπρωτίας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την στάση και συμπεριφορά Tης Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, κατά την τελευταία συνεδρίαση...

Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι – συντάκτες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Θεσπρωτίας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την στάση και συμπεριφορά Tης Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Οργάνου. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με μια πρωτοφανή, παράλογη, παράνομη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, απαγόρευσε σε συνάδελφο να βιντεοσκοπήσει τη δημόσια συνεδρίαση του Οργάνου.

Και σα να μην έφτανε αυτό, έχοντας προφανώς άγνοια του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο προεδρεύει και συμπεριφερόμενη ως απόλυτος μονάρχης ο οποίος διαθέτει ελέω θεού εξουσία, διεμήνυσε στα ΜΜΕ ότι από τούδε και στο εξής για να ηχογραφούμε, βιντεοσκοπούμε (ή και παρακολουθούμε ακόμα;;;) συνεδριάσεις, θα πρέπει να παίρνουμε την άδεια Της, η οποία θα χορηγείται κατά την κρίση Της (ανάλογα με το εάν Της είμαστε αρεστοί, συμπαθείς, έχομε το κατάλληλο ύψος, βάρος και χρώμα μαλλιών)!

Επειδή ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και η σχετική νομοθεσία είναι σαφείς, καλούμε το προεδρείο του οργάνου και το σώμα να επαναφέρουν στην τάξη την κα Πρόεδρο.

Την ίδια την καλούμε να αποχωρήσει από το Προεδρείο, αφού ο δημοκρατικός κανονισμός λειτουργίας του, δεν Της επιτρέπει να εφαρμόσει τις απολυταρχικές ιδέες Της.
Το αν θα ανακαλέσει την κατάπτυστη “απόφασή” Της, ουδόλως μας απασχολεί.

Υπογραφές:

Γκόρου Βάσω, ΒΔΕΛΛΑ & ΕΡΤ
Αναστασίου Ευάγγελος, Ράδιο Ηγουμενίτσα
Αναστασίου Αλέξανδρος, Τόλμη – Τιτάνη
Χρήστος Γκορέζης, Παραμυθιά Online
Βάσω Σκουλίκα, Epiruspost.gr
Μάκος Ηλίας, Κάτοψη
RadioFiliati
Σύβοτα News

Σ.Σ. Η παραπάνω αναφορά, η οποία υπεγράφη από συντάκτες – δημοσιογράφους σε 8 ΜΜΕ της περιοχής, κατετέθη στο πρωτόκολλου του Δήμου ώστε να κοινοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο, ενώ επιδόθηκε στους επικεφαλείς των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ.κ. Γιόγιακα και Δήμα.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!