Αναγνώστης για το radar ταχύτητας στο Γαρδίκι

Αγαπητοί φίλοι, σας στέλνω μερικές φωτογραφίες από το μετρητή ταχύτητας που υπάρχει στο Γαρδίκι Παραμυθιάς, που όπως φαίνεται είναι στραμμένος προς το βουνό, πιθανόν να μετράει την ταχύτητα...

Αγαπητοί φίλοι, σας στέλνω μερικές φωτογραφίες από το μετρητή ταχύτητας που υπάρχει στο Γαρδίκι Παραμυθιάς, που όπως φαίνεται είναι στραμμένος προς το βουνό, πιθανόν να μετράει την ταχύτητα των πουλιών που περνούν από εκεί. Υπάρχει και ένας ακόμη μετρητής από την άλλη πλευρά από Παραμυθιά, που βρίσκεται στην κανονική θέση και λειτουργεί. Από πληροφορίες που έχω, το όλο σύστημα, μετρητές και κάμερα, έχει πρόβλημα.

Αν δεν έχει όμως, με τον πρώτο μετρητή (από Γλυκή) στραμμένο αλλού και την κάμερα σε λειτουργία, πόσοι ανυποψίαστοι οδηγοί θα λάβουν κλήση για παράβαση ορίου ταχύτητας; Μπορεί κάποιος από τους υπεύθυνους να απαντήσει με βεβαιότητα για το τι ακριβώς συμβαίνει; Προσωπικά ενημέρωσα 2 φορές τηλεφωνώντας στο 100, δεν ήξεραν ,όπως μου είπαν ,τίποτα για το θέμα.

B.Σ

 

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε, τον πινάκα χιλιομέτρων τον χτύπησε φορτηγό και αναμένεται εντός των ημερών η επιδιόρθωση του.

In this article

Join the Conversation