Ευάγγελος Κούρτης: Γνωστοποίηση προς τους δημότες

Γνωστοποίηση στους δημότες του Δήμου Σουλίου: Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σουλίου που πραγματοποιήθηκε την 7η Ιουλίου ημέρα Παρασκευή, σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κατέθεσα προφορικά...

Γνωστοποίηση στους δημότες του Δήμου Σουλίου:

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σουλίου που πραγματοποιήθηκε την 7η Ιουλίου ημέρα Παρασκευή, σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κατέθεσα προφορικά τρία ερωτήματα:

1ον. Ζήτησα από την κυρία Δήμαρχο, να ενημερώσει το σώμα για το περιεχόμενο της επιστολής που εστάλη από τον κ .Πρέσβη  της Γερμανικής Πρεσβείας που είναι στη χώρα μας καθώς και για το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολής της κυρίας Δημάρχου.

2ον. Ζήτησα επίσης να ενημερωθεί το σώμα για το ποιος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του γηπέδου της πόλης διότι σε ώρες μη λειτουργίας του και σε προχωρημένη ώρα   χωρίς  να υπάρχει αθλητική δραστηριότητα οι προβολείς των αθλητικών εγκαταστάσεων λειτουργούσαν επιβαρύνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο οικονομικά το Δήμο και κατ΄ επέκταση τους Δημότες.

3ον. Να ενημερωθεί  το σώμα από τον υπεύθυνο για την εκμίσθωση του κυλικείου (Γυμνασίου-Λυκείου) Παραμυθιάς.

Κάνω γνωστό στους δημότες του δήμου μας ότι:

Για μεν το πρώτο ερώτημα δεν πήρα καμία απάντηση από τη κυρία Δήμαρχο και δεν γνωρίζω γιατί. Πιθανολογώ ότι η κυρία Δήμαρχος ,για μια ακόμη φορά   όπως  και  για πολλά άλλα θέματα,  έχει χαράξει μυστική πολιτική γραμμή και επαφές μη αγγίζοντας θέματα που την ενοχλούν.

Για το δεύτερο ερώτημα ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κύριος Παπάς, με τη δικαιολογία ότι οι προβολείς δεν φωτίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση, τη συγκεκριμένη ώρα γινόταν δοκιμές των προβολέων. Έχοντας ιδία αντίληψη κανένας δεν ευρίσκονταν εκείνη την ώρα (23.00) στο χώρο τον αθλητικών εγκαταστάσεων. Απλά τους είχαν ξεχάσει αναμμένους.

Για το τρίτο επίσης ερώτημα που έχει να κάνει με το κυλικείο, δεν δόθηκε πειστική απάντηση από τον υπεύθυνο και κατά την άποψη μου αυτό υποκρύπτει ,αν μη τι άλλο σκοπιμότητα που αποβαίνει σε βάρος των εσόδων των σχολείων.

Παραμυθιά  08/06/2013

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

In this article

Join the Conversation