Νεκρος αστυνομικός απο πυροβολισμό στην Σαγιάδα

UPDATE: Ένας 37χρονος αστυνομικός, κάτοικος Σαγιάδας, έπεσε νεκρός αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαυρομάτι Σαγιάδας, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε με άγνωστους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αστυνομικός...

UPDATE: Ένας 37χρονος αστυνομικός, κάτοικος Σαγιάδας, έπεσε νεκρός αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαυρομάτι Σαγιάδας, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε με άγνωστους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν κοντά σε σπίτι συγγενικού προσώπου κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα όταν σημειώθηκε το επεισόδιο, στο οποίο τραυματίστηκε και νεαρή γυναίκα, συγγενής του θύματος, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι όποιοι όπως όλα δείχνουν ήταν Αλβανοί. Ο άτυχος αστυνομικός, που δεν βρισκόταν σε υπηρεσία, προέρχεται από το σώμα των συνοριοφυλάκων και πρόσφατα είχε χάσει την γυναίκα του, ενώ είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Εξετάζεται τυχόν σχέση του σημερινού περιστατικού με το επισόδιο προ τριμήνου, όταν άγνωστοι είχαν στήσει παγίδα με χειροβομβίδα στο τυροκομείο Φιλιατών.

Σε αναμονή της επίσημης ενημέρωσης από την αστυνομία για περισσότερες λεπτομέρειες.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!