Χαιρετισμός Αντιγόνης Φίλη στο 4ο Πανηπειρωτικό Συνέδριο Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Εκλεχτοί προσκεκλημένοι, Eκ μέρους του Περιφερειάρχη Ηπείρου κυρίου Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κυρίου Θωμά Πιτούλη σας καλωσορίζω στα πανέμορφα Σύβοτα, το διαμάντι της Θεσπρωτίας και της...

Για πρώτη φορά σε περιφερειακό επίπεδο, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας και σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις, τους Δήμους και τους Συλλόγους Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρων Ξένων Γλωσσών, εντάχθηκαν στα ήδη υπάρχοντα τμήματα οικονομικά αδύναμοι μαθητές. Ενθαρρύναμε τη δωρεάν συμμετοχή τους, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και άκρα εχεμύθεια.

Άμεσα ανταποκριθήκαμε θετικά στη συνδιοργάνωση του 4ου Πανηπειρωτικού Συνεδρίου που το θέμα του φέτος είναι τόσο ελληνικό και παράλληλα τόσο παγκόσμιο. Η ελληνική μητέρα των γλωσσών του κόσμου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Συνέδριο με σκοπό να διεξαχθούν χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα.

Σας εύχομαι επίσης καλή διαμονή στην ακριτική Θεσπρωτία, σ΄ έναν ευλογημένο και φιλόξενο τόπο, όπου η εξέλιξη συναντά την παράδοση, η ιστορία το μύθο και η άγρια ορεινή ομορφιά εναλλάσσεται σε πλήρη αρμονία με το γαλάζιο της θάλασσας.

Σας ευχαριστώ πολύ

In this article

Join the Conversation