Στην τρίτη αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στο Πολύκαστρο, βρέθηκε η paramythia-online.gr μαζί με τους συμμετέχοντες από την Παραμυθιά, οι οποίοι επαναφέρουν το αίτημα για την διοργάνωση αγώνων και στην πόλη μας.
Παρόμοιες διοργανώσεις μαζεύουν κόσμο από όλη την Ελλάδα καθώς είναι από τις λίγες περιπτώσεις που οι λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού μπορούν να ασχολούνται νόμιμα είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με το άθλημα τους.
Μάλιστα πριν από ένα έτος περίπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο με τους άμεσα ενδιαφερομένους με σκοπό την διοργάνωση αγώνων και στην Παραμυθιά. Δυστυχώς ομως δεν εχει υπάρξει ακόμα καμία εξέλιξη.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός, πως στο Πολύκαστρο, σε μία μέτρια μέρα από μεριάς επισκεπτών, συγκεντρώθηκαν 2.000 άτομα, αποστολές και θεατές, πράγμα που αποδεικνύει το πόσο σοβαρά πρέπει να δούμε το ενδεχόμενο διοργάνωσης και στην Παραμυθιά. Οι αποστολές μάλιστα βρέθηκαν στο Πολύκαστρο για 3 ημέρες.
Οι πίστες των αγώνων dragster πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 1000 μέτρα, 400 για την επιτάχυνση και 600 μέτρα για να σταματούν τα οχήματα (αυτοκίνητα και μηχανές). Αυτό ακριβός ζητάνε και από τον Δήμο.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την τελευταία αγωνιστική στο Πολύκαστρο, στην οποία ως συνήθως υπήρξαν και διακρίσεις για την Παραμυθιά, αφού η αποστολή Zikos Drag Team κατέκτησε την πρώτη και την δεύτερη θέση σε 2 κατηγορίες.

Join the Conversation