Προώθηση του τουρισμού απο το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας πιστό στις δράσεις του για την τουριστική προβολή του Νομού, προχώρησε  σε καταχώρηση στο δημοφιλές περιοδικό ΤΑΞΙΔΙΑ που κυκλοφορεί ως ένθετο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Την...

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας πιστό στις δράσεις του για την τουριστική προβολή του Νομού, προχώρησε  σε καταχώρηση στο δημοφιλές περιοδικό ΤΑΞΙΔΙΑ που κυκλοφορεί ως ένθετο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Την καταχώρηση μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στην φωτογραφία.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σας καλεί να γνωρίσετε τη ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ του Πράσινου και του Γαλάζιου.

 Η Θεσπρωτία του πράσινου και του γαλάζιου, με το ιδιαίτερο και απαράμιλλο φυσικό κάλλος απ’ άκρη σ’ άκρη, προσφέρει στον επισκέπτη ανεπανάληπτες εικόνες και εμπειρίες.

Ένας τόπος αγνός, βαφτισμένος στην ομορφιά που απλόχερα του χάρισε η φύση. Ένας τόπος ευλογημένος στη μοναδικότητά του, με μύριους κόλπους, παραπόταμους, μονοπάτια και ορεινές διαδρομές, τις πηγές και εκβολές του ποταμού Αχέροντα και το ασύλληπτο δέλτα του Καλαμά. Επιπλέον, κοσμικές πλαζ και παραλίες περιμένουν για να τις ανακαλύψετε.

Ο ήλιος, η θάλασσα, το ορεινό τοπίο, η ιστορία και η παράδοση συνδυάζονται αρμονικά και σας καλούν να γνωρίσετε από κοντά αυτόν τον τόπο από τη Σαγιάδα μέχρι τον Αχέροντα, από το Δρέπανο μέχρι τα Σύβοτα και την Πέρδικα, από τον ορεινό όγκο της Μουργκάνας μέχρι τα βουνά του Σουλίου και της Παραμυθιάς-σύμβολα της ελευθερίας. 

 

Σας καλούμε στον τόπο μας, στη Θεσπρωτία. Ελάτε να τη γνωρίσετε από κοντά.

Αλέξανδρος Πάσχος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

In this article

Join the Conversation