Κέρδισε τις εντυπώσεις η ΚΑΕ Παραμυθιά (98) στο “ΖΑΓΟΡΙ” Basketball Camp & Tournament

Στο 22ο “ΖΑΓΟΡΙ” Basketball Camp & Tournament συμμετείχε η ΚΑΕ Παραμυθιάς με την ομάδα των γεννημένων το 1998. Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση στο παιδικό μπάσκετ...

Στο 22ο “ΖΑΓΟΡΙ” Basketball Camp & Tournament συμμετείχε η ΚΑΕ Παραμυθιάς με την ομάδα των γεννημένων το 1998. Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση στο παιδικό μπάσκετ της Δυτικής Ελλάδος και έλαβε χώρα από τις 17 μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Στο φετινό Camp συμμετείχαν οι: ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΠΑΟΚ, ΑΓΣΙ, ΙΚΑΡΟΣ, TRIPLE CROWN, ΕΣΚΑΒΔΕ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΦΑΙΑΚΑΣ, ΠΡΩΤΕΑΣ και ΚΡΟΝΟΣ

Τα αποτελέσματα μικρή σημασία έχουν καθώς το βασικό της συμμετοχής είναι η εμπειρία και οι γνώσεις που δίνουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ όπως ο κορυφαίος προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης (τον βλέπετε στην φωτογραφία με την ΚΑΕ Παραμυθιάς) αλλά και πολλοί επαγγελματίες παίχτες του ελληνικού μπάσκετ όπως οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιάννης Γιαννούλης και πολλοί άλλοι που έχουν κοσμήσει με την παρουσία τους τις διοργανώσεις των Ιωαννίνων.

Η ΚΑΕ Παραμυθιά με αφορμή την νέα αγωνιστική σεζόν στελεχώνει τις νέες ακαδημίες και προσκαλεί όλους τους μαθητές του Δήμου να συμμετέχουν στις ομάδες της.

In this article

Join the Conversation