Αντ. Μπέζας: Nα εκσυγχρονίσουμε, να αναπτύξουμε και να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας.

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων στο Υπουργείο Υγείας ο βουλευτής Θεσπρωτίας και νέος Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας τόνισε στην ομιλία του: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να...

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων στο Υπουργείο Υγείας ο βουλευτής Θεσπρωτίας και νέος Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας τόνισε στην ομιλία του:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι σήμερα μπροστά σας και να συμμετέχω στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Όπως είναι γνωστό, η χώρα βρίσκεται σε πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής και παράλληλα διανύουμε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων σε διαρθρωτικό και διοικητικό επίπεδο. Ειδικά στον τομέα της Υγείας, οι προκλήσεις και οι ευθύνες είναι πολύ σημαντικές. Μπορούμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε με σεβασμό, διαφάνεια και ορθολογικό τρόπο τους διαθέσιμους πόρους. Μπορούμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες και το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει, επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό, ώστε να εκσυγχρονίσουμε, να αναπτύξουμε και να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο χρειάζονται λίγα λόγια, πολλά έργα, καθόλου υποσχέσεις και κυρίως αποτελέσματα.Επειδή έχω περάσει από το Υπουργείο Οικονομικών και γνωρίζω από έκτακτες καταστάσεις, εκείνο για το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω, είναι, ότι με τη βοήθεια σας, θα ανταποκριθούμε στην ειδική αποστολή που μας έχει αναθέσει και στην εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού. Θα εργαστούμε σαν μια δυναμική ομάδα με τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη και την Υφυπουργό κ. Μακρή και θα συνεχίσουμε το σημαντικό έργο των προκατόχων μας στην πολιτική ηγεσία».Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας, προσερχόμενος νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Έχουμε μπροστά μας μια ειδική αποστολή.

Σ΄ αυτό το στοίχημα πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε. Θα είμαστε μια πολύ γερή ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο Υπουργείο. Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να έχουν το Σύστημα Υγείας που τους αξίζει. Και για αυτό το όραμα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!