Επιστρέφουν αστυνομικοί από την Θράκη. Τι είπε στα μπλόκα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ

45 αστυνομικοί που έχουν αποσπαστεί στην Θράκη, επιστρέφουν στην Ήπειρο για να συμμετέχουν στις έρευνες αναζήτησης των δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Το θέμα αυτό έθεσαν επιτακτικά στον αρχηγό...

45 αστυνομικοί που έχουν αποσπαστεί στην Θράκη, επιστρέφουν στην Ήπειρο για να συμμετέχουν στις έρευνες αναζήτησης των δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Το θέμα αυτό έθεσαν επιτακτικά στον αρχηγό της ΕΛΑΣ οι αστυνομικές διευθύνσεις της περιφέρειας που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις, με τον αρχηγό να δίνει τη συγκατάθεσή του.

«Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τη χώρα και την ελληνική αστυνομία να κλείσει με επιτυχία η επιχείρηση. Η ελληνική αστυνομία είναι ο μοναδικός θεσμός που εξακολουθούν να εμπιστεύονται οι Έλληνες πολίτες και είναι θέμα τιμής η σύλληψη των δραπετών».  Αυτά ανέφερε στους άνδρες της ΕΛΑΣ που βρίσκονται στα μπλόκα ο αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.

Εντωμεταξύ με δηλώσεις του  ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Εργαζομένων Ταχίρ Μίτσι, θεωρεί βεντέτα το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία και χαρακτηρίζει ως «εν ψυχρώ δολοφονία» τον θάνατο των αδίστακτων συμπατριωτών του οι όποιοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με δυνάμεις της αστυνομίας και αφού πρώτα είχαν αφαιρέσει 2  ζωές και έκαναν άνω κάτω όλη την χώρα.

Όσο αφορά τις έρευνες, σήμερα ξεκινούν από την αρχή.  Από τις κορυφές του Σουλίου μέχρι και το Πωγώνι, ελικόπτερα, επίγειες δυνάμεις και ηλεκτρονικά μέσα, αρχίζουν ατο την αρχη ακλουθώντας βημα βημα την πιθανότερη πορεία των κακοποιών.

In this article

Join the Conversation