Άκαρπη μέχρι στιγμής η επιχείρηση στην Μίχλα και την Λαμπανίτσα Παραμυθιάς. Συνεχίζονται οι έρευνες.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ ξεκίνησε το μεσημέρι και συνεχίζεται μέχρι αυτή την στιγμή στις περιοχές Μίχλα και Λαμπανίτσα Παραμυθιάς. Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος δυνάμεις των ΕΚΑΜ και δεκάδες...

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ ξεκίνησε το μεσημέρι και συνεχίζεται μέχρι αυτή την στιγμή στις περιοχές Μίχλα και Λαμπανίτσα Παραμυθιάς. Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος δυνάμεις των ΕΚΑΜ και δεκάδες αστυνομικοί, ενώ παρών ήταν αστυνομικοί διευθυντές και διοικητές τμημάτων.

Το πρώτο μέρος της επιχείρησης ολοκληρώθηκε χωρίς επιτυχία, αφού δεν εντοπιστήκαν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων σε συγκεκριμένα σημεία που είχαν υποδείξει τα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει η ΕΛΑΣ. Για τα συγκεκριμένα σημεία υπήρχαν βάσιμες υποψίες πως θα εντόπιζαν ίχνη ή τους ίδιους τους δραπέτες.

Σε λίγη ώρα ξεκινά νέα σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα στις συγκεκριμένες περιοχές της Παραμυθιάς συνεχίζεται αμείωτα.

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει αλλάξει τακτική, αφού από την αναμονή μέχρι να κινηθούν οι δραπέτες, πέρασαν στην επίθεση προσπαθώντας να προκαλέσουν οι ίδιοι κίνηση των Αλβανών κακοποιών.

Στις δυνάμεις έχουν προστεθεί και 45 αστυνομικοί που είχαν αποσπαστεί στην Θράκη, με τις διευθύνσεις αλλά και πολίτες να ζητούν την επιστροφή στην Ήπειρο και των υπολοίπων 96 αστυνομικών.

In this article

Join the Conversation