Συνελήφθησαν στο Νεοχώρι με κλεμμένο αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν, τα ξημερώματα στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, μετά από αστυνομική καταδίωξη, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 27 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου,...

Συνελήφθησαν, τα ξημερώματα στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, μετά από αστυνομική καταδίωξη, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 27 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, απείθεια και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών, εντόπισαν χθες περίπου στις 02:00΄, επί της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς Παραμυθιά, στο ύψος του Νεοχωρίου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, στο οποίο έκαναν σήμα για διενέργεια ελέγχου.

Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, επιχείρησαν να κρυφτούν σε αγρόκτημα, όπου και τελικά συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που είχαν αφαιρέσει το βράδυ της 13-07-2013, από την περιοχή του Σμέρτου Φιλιατών.

Το κλεμμένο Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητο, κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!