Αναστέλλεται η λειτουργία δύο τμημάτων της ΔΟΥ Ηγουμενίτσας. Ανακοίνωση των εφοριακών της Θεσπρωτίας.

Μετά την κατάργηση της ΔΟΥ Παραμυθιάς, άρχισαν τα όργανα και για την ΔΟΥ Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν Αρ πρωτ. Δ2Α*1098934 ΕΞ 2013 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών...

Μετά την κατάργηση της ΔΟΥ Παραμυθιάς, άρχισαν τα όργανα και για την ΔΟΥ Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν Αρ πρωτ. Δ2Α*1098934 ΕΞ 2013 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών από 01 /G7/2013 αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων έλεγχου και δικαστικού της Δ.Ο.Υ. Ηγουμενίτσας οι αρμοδιότητες των οποίων μεταφέρονται στη Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων.

Mε αφορμή την μεταφορά των 2 τιμημάτων, οι εφοριακοί της Θεσπρωτίας εξέδωσαν την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Ο σύλλογος εφοριακών του Νομού Θεσπρωτίας ανατίθεται και καταδικάζει τόσο την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων έλεγχου και δικαστικού όσο και την γενικότερη συρρίκνωση των αρμοδιοτήτων της Δ.Ο.Υ. Ηγουμενίτσας (καθώς και σε όλες τις άλλες ΔΟΥ) όπως η μερική κατάργηση είσπραξης που έχει αρχίσει από την 01/06/2013 που πρακτικά σηματοδοτούν την υπολειτουργία και σταδιακή κατάργηση της μοναδικής ΔΟΥ του νομού με συνέπεια τόσο την ταλαιπωρία των πολιτών και των επαγγελματιών όσο και την οικονομική τους επιβάρυνση από την μετάβαση τους στα Ιωάννινα και καλεί τους αρμοδίους τοπικούς φορείς και συλλόγους καθώς και κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη της Θεσπρωτίας να αντιδράσουν σε αυτά.

In this article

Join the Conversation