Τα δακτυλικά αποτυπώματα και το κινητό στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ

Το κινητό τηλέφωνο και τα αντικείμενα που βρέθηκαν επάνω στον Κόλα, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ, ελπίζοντας πως θα δώσουν στοιχεία για ενδεχόμενους βοηθούς. Στον σάκο με τα...

Το κινητό τηλέφωνο και τα αντικείμενα που βρέθηκαν επάνω στον Κόλα, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ, ελπίζοντας πως θα δώσουν στοιχεία για ενδεχόμενους βοηθούς.

Στον σάκο με τα ρούχα καθώς και στα αντικείμενα που είχαν την τροφή τους, έχουν εντοπιστεί δακτυλικά αποτυπώματα τα οποία ερευνούνται για την περίπτωση που ανήκουν σε τρίτους.

Στα εργαστήρια βρίσκεται και το κινητό τηλέφωνο του Αλβανού κακοποιού, καθώς και οι 2 κάρτες sim που βρέθηκαν στην τσέπη του. Το τηλέφωνο του, το είχε αποσυναρμολογημένο (είχε αφαιρέσει την μπαταρία), προσπαθώντας να μην αφήσει το στίγμα του και εντοπιστεί από τα ηλεκτρονικά μέσα της Αστυνομίας.

Όσο αφορά την τροφή που είχαν μαζί τους, ήταν φρέσκομαγειρεμένο ρύζι με πατάτες. Ο δεύτερος δραπέτης, παραμένει άφαντος με τους αστυνομικούς να θέλουν να το πιάσουν ζωντανό ώστε να αποσπάσουν πληροφορίες για το κρησφύγετο και την βοήθεια που είχαν.

Διαβάστε επίσης:
Ο ιατροδικαστής και η ΕΛΑΣ. Αξιωματικός: αντέξαμε τους χλευασμούς. Photos από το σημείο της συμπλοκής.
ΒΙΝΤΕΟ + Τα νεότερα από την συμπλοκή που έπεσε νεκρός ο Κόλα. Στοιχεία πως είχαν συνεργούς.
Νεκρός ο Κόλα απο πυρά αστυνομικών.

In this article

Join the Conversation