Είδη διατροφής στην Μητροπολη Παραμυθιάς απο το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας

Πενήντα (50) κιβώτια με είδη διατροφής (μακράς ημερομηνίας λήξης) και 21 κιβώτια με τυροκομικά προϊόντα προσφορά της Αγροτικής Βιομηχανίας «Δωδώνη» διέθεσε στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου...

Πενήντα (50) κιβώτια με είδη διατροφής (μακράς ημερομηνίας λήξης) και 21 κιβώτια με τυροκομικά προϊόντα προσφορά της Αγροτικής Βιομηχανίας «Δωδώνη» διέθεσε στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου το τοπικό τμήμα της Ομογενειακής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ.

Η παράδοση των ειδών έγινε σήμερα παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νικόλα Κάτσιου και αυτά διατέθηκαν μεταξύ άλλων και στην Μητροπολη Παραμυθιάς.  Είδη διατροφής διατέθηκαν και στα ενοριακά συσσίτια του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου, του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Αγοράς, του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Κοπάνων, στο Γηροκομείο Ιωαννίνων, στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος», στη Δικαστική Φυλακή Ιωαννίνων, στο Γηροκομείο Κόνιτσας, και στην Ιερά Μητρόπολη Άρτας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Κάτσιος ευχαρίστησε όλους όσοι ενισχύουν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου. «Εξάρουμε το έργο της ΑΧΕΠΑ γιατί στο πνεύμα του απόδημου ελληνισμού, που όλα αυτά τα χρόνια έχει διαδραματίσει το δικό του ρόλο στην έκφραση αλληλεγγύης προς τον ελληνικό πληθυσμό, σήμερα συνεχίζει αυτή την προσπάθεια. Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί, να σταθεί δίπλα στα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας στην Ήπειρο. Αυτή η προσπάθεια, μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο σε περιόδους γιορτών. Για αυτό παρακαλούνται οι συμπολίτες μας και οι φορείς της περιοχής όλο τον χρόνο, μέσω όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, να στέκονται δίπλα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να συνεχίσουμε κι εμείς να βοηθάμε» τονισε ο Ν. Κάτσιος.

Ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος της ΑΧΕΠΑ κ. Ευ. Γκόλας αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα στήριξης των συνανθρώπων μας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας ανακοινώνεται ότι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!