Ενδείξεις διαφυγής του Κούπα στην Αλβανία. Διάρρηξη στο Κερασοχώρι, δίπλα από τα σύνορα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της paramythia-online.gr εντοπίστηκε σπίτι στο Κερασοχωρι Φιλιατών, 1000 μέτρα περίπου από τα σύνορα με την Αλβανία, το οποίο έχει παραβιαστεί με τον ίδιο τρόπο...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της paramythia-online.gr εντοπίστηκε σπίτι στο Κερασοχωρι Φιλιατών, 1000 μέτρα περίπου από τα σύνορα με την Αλβανία, το οποίο έχει παραβιαστεί με τον ίδιο τρόπο όπως το σπίτι στο Πολύδροσο και στο οποίο υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα καθώς και ίχνη που αφορούν την παρασκευή τροφίμων.

Το εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ έχει συλλέξει τα αποτυπώματα και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκουν στον Ιλιρ Κούπα. Αν όντος ανήκουν στον Αλβανό δραπέτη τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Κούπα έχει διαφύγει στην Αλβανία, καθώς τα σύνορα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Το γεγονός της ύπαρξης ενδείξεων πως ο Κούπα προμηθεύτηκε τρόφιμα,  προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, αφού το λογικό είναι να είχε επιλέξει οικία της Αλβανίας για την προμήθεια τροφίμων και όχι να ριψοκινδυνέψει σε Ελληνικό έδαφος. Δειτε στην εικονα την αποσταση απο το Κερασοχώρι μέχρι τα σύνορα.

Σε αναμονή των εργαστηριακών ελέγχων για να δοθεί φως στην μυστηριώδη αυτή εξέλιξη.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!