Οι Σουλιώτες ανταμώνουν στα πηγάδια

Από το Δήμο Σουλίου και το ΝΠΔΔ ”Αρωγή”, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Φροσύνης, τις αδελφότητες ”Σουλιωτοχώρια Παραμυθιάς” και ” Ηρωικό Σούλι ”, πραγματοποιείται αύριο 23 Αυγούστου...

Από το Δήμο Σουλίου και το ΝΠΔΔ ”Αρωγή”, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Φροσύνης, τις αδελφότητες ”Σουλιωτοχώρια Παραμυθιάς” και ” Ηρωικό Σούλι ”, πραγματοποιείται αύριο 23 Αυγούστου 2013, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 21:00, στο Σούλι στα πηγάδια, το καθιερωμένο ”αντάμωμα Σουλιωτών ”, που έχει ενταχθεί στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σουλίου.

Περιμένουμε όλους του Σουλιώτες και όχι μόνο, να βρεθούμε για μια ακόμη φορά, να περιηγηθούμε τον ιστορικό χώρο Σουλίου, να δούμε ενημερωτικό ντοκιμαντέρ και υλικό για το Σούλι και τους ηρωικούς αγώνες των Σουλιωτών, καθώς και παραδοσιακούς χορούς που θα παρουσιάσει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γαρδικίου και να απολαύσουμε δημοτική παραδοσιακή μουσική με την ορχήστρα του Δημήτρη Καλογήρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει βράβευση των 9 μαθητριών και μαθητών καταγόμενων από το Σούλι, που με τις περσινές πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. της χώρας.

Παραμυθιά, 22 Αυγούστου 2013
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ
In this article

Join the Conversation