Μηνυμα Σταυρούλας Μπραΐμη για τα αποτελεσμάτα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ’ όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές, που πετύχατε στις εισαγωγικές...

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ’ όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές, που πετύχατε στις εισαγωγικές εξετάσεις για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μπροστά σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα που θα δημιουργήσει σημαντικές βάσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας προοπτική, εύχομαι ολόψυχα υγεία, καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στις ζωές όλων σας.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα για την καθοριστική συμβολή της σε αυτήν την προσπάθεια και στους γονείς για τους πολυετείς κόπους τους.

Θα ήθελα ακόμη να συγχαρώ και αυτούς που παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν σ’ αυτή τη φάση της ζωής τους να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να τους υπενθυμίσω ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για την κατάκτηση του επιθυμητού.

Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!