Γ. Λελοβίτης: Η εγκληματικότητα στην Θεσπρωτία βρίσκεται σε ύφεση και η πλειονότητα των υποθέσεων εξιχνιάζεται

“Η εγκληματικότητα στην Θεσπρωτία βρίσκεται σε ύφεση και η πλειονότητα των παραβατικών περιστατικών εξιχνιάζεται” δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής του νομού Ταξίαρχος Γιώργος Λελοβίτης  σε συνάντηση που ειχε με...

“Η εγκληματικότητα στην Θεσπρωτία βρίσκεται σε ύφεση και η πλειονότητα των παραβατικών περιστατικών εξιχνιάζεται” δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής του νομού Ταξίαρχος Γιώργος Λελοβίτης  σε συνάντηση που ειχε με κίνηση πολιτών απο τους Φιλιάτες παρουσία και του υποδιευθυντή Χρήστου Δημοσθένη.

Ο Γιώργος Λελοβίτης διαβεβαίωσε ότι το υπάρχων στελεχιακό προσωπικό της Α.Δ.Θ. επαρκεί για την κάλυψη των συνόρων του Νομού μας και ότι έχει την δυνατότητα και τα μέσα να συλλαμβάνει και να επαναπροωθεί στο δέοντα χρόνο στην γείτονα χώρα κάθε πολίτη της που εισέρχεται με μη νόμιμο τρόπο στην περιοχή μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας τόνισε επίσης, ότι το στελεχιακό δυναμικό της διεύθυνσης θα ασχοληθεί εντατικά με όσους πολίτες της γείτονας χώρας εργάζονται παράνομα σε επιχειρήσεις της περιοχής μας χωρίς μάλιστα να διαθέτουν νόμιμη άδεια εισόδου στην χώρα μας.

In this article

Join the Conversation