Νέες ειδικότητες στην μουσική σχολή του ΦΟΠ. Ο Γιώργος Λάμπρης στην διεύθυνση

Η μουσική σχολή του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, πιστή στο ραντεβού της με την μουσική παιδεία, αναβαθμίζει το πρόγραμμα εκμάθησης στο οποίο προστίθεται σαξόφωνο, κλαρινέτο, ακορντεόν, ντραμς και κρουστά,...

Η μουσική σχολή του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, πιστή στο ραντεβού της με την μουσική παιδεία, αναβαθμίζει το πρόγραμμα εκμάθησης στο οποίο προστίθεται σαξόφωνο, κλαρινέτο, ακορντεόν, ντραμς και κρουστά, ενώ θα συνεχιστούν και φέτος τα μαθήματα πιάνου, βιολιού, αρμονίου, κιθάρας, μπουζουκιού και παραδοσιακού κλαρίνου. Παράλληλα θα συνεχιστεί η θεωρία της μουσικής, η μουσική προπαιδεία καθώς και το τραγούδι.

Την διεύθυνση της μουσικής σχολής αναλαμβάνει ο Γιώργος Λάμπρης, εγκαινιάζοντας έτσι μια άτυπη συνεργασία της μουσικής σχολής του ΦΟΠ με το πρότυπο ωδείο Ηγουμενίτσας, μετά και την πετυχημένη συναυλία που δόθηκε προ μηνών στην Παραμυθιά για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης απο τους Τούρκους.

Για το νέο εκπαιδευτικό έτος, το ΔΣ του ΦΟΠ, μειώνει τα δίδακτρα, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του κόσμου στην σημερινή εποχή κρίσης που διανύουμε. Σύντομα περισσότερα για τις εγγραφές τα δίδακτρα και το ωράριο.

Ελπίζουμε σύντομα να δούμε και την ανασύσταση της Φιλαρμονικής.

In this article

Join the Conversation