Μπραΐμη και Κωσταράς στις εκδηλώσεις μνήμης των 149 θυμάτων του ολοκαυτώματος Χορτιάτη

Στις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή των 149 τραγικών θυμάτων του Ολοκαυτώματος Χορτιάτη της 2ας Σεπτεμβρίου 1944, παραβρέθηκε αυθημερόν η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, προσκεκλημένη του...

Στις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή των 149 τραγικών θυμάτων του Ολοκαυτώματος Χορτιάτη της 2ας Σεπτεμβρίου 1944, παραβρέθηκε αυθημερόν η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, προσκεκλημένη του Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, εκπροσωπώντας μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Κωσταρά Σταύρο τη μαρτυρική πόλη της Παραμυθιάς.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας και της τέλεσης Αρχιερατικού Μνημοσύνου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χορτιάτη, ακολούθησε η μετάβαση των επισήμων και πλήθος κόσμου στο μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Μετά το τέλος της κεντρικής ομιλίας, στη λιτή τελετή, από κοινού με τους άλλους παρευρισκομένους Δημάρχους του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος, η κ. Δήμαρχος κατέθεσε στεφάνι για τα 149 αθώα και άοπλα θύματα που εκτελέστηκαν άνανδρα από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Παραμυθιά, 2 Σεπτεμβρίου 2013
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ

In this article

Join the Conversation