Στην βιβλιοθήκη του Δήμου Σουλίου τα βιβλία του Ηλία Βεζδρεβάνη

11 βιβλία με το συγγραφικό έργο που αφορούν και την πλούσια κοινοβουλευτική δράση του Ηλία Βεζδρεβάνη, παρεχώρησε ο ίδιος ο συγγραφέας στον Δήμο Σουλίου. Η Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη,...

11 βιβλία με το συγγραφικό έργο που αφορούν και την πλούσια κοινοβουλευτική δράση του Ηλία Βεζδρεβάνη, παρεχώρησε ο ίδιος ο συγγραφέας στον Δήμο Σουλίου. Η Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη, σε ευχαριστήρια επιστολή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αγαπητέ κ. Βεζδρεβάνη,
Λάβαμε και τα 11 συνολικά μέχρι τώρα εκδοθέντα εξαίρετα πονήματά σας, που αφορούν την πλούσια κοινοβουλευτική δράση και το συγγραφικό σας έργο από το έτος 1996.
Ιδιαίτερα μας συγκίνησε το γεγονός, πως όλο αυτό το πνευματικό έργο είχατε την καλοσύνη να το παραχωρήσετε εντελώς δωρεάν στον Δήμο Σουλίου. Για την ευγενική σας χειρονομία και ανιδιοτελή πνευματική προσφορά, ευχαριστούμε θερμά.
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι, αυτό παραμένει στη βιβλιοθήκη του Δήμου μας σε περίοπτη θέση και είναι στη διάθεση και μελέτη οποιουδήποτε πολίτη το επιθυμεί.
Ευχόμαστε ολόψυχα οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και υγεία, φώτιση και πνευματική διαύγεια, για να συνεχίσετε στη συγγραφή και άλλων δημιουργικών και παραγωγικών έργων και να υπηρετείτε με την ίδια αποτελεσματικότητα τον τόπο μας, που όλοι επιθυμούμε να προκόψει και να γίνει καλύτερος.

Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Σουλίου
Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα

In this article

Join the Conversation