Ξεκίνησε η ενημερωτική καμπάνια για την ανακύκλωση στην Παραμυθιά

Εχθές 9 Σεπτεμβρίου και από την πόλη της Παραμυθιάς (κατοικίες, καταστήματα, υπηρεσίες κτλ), κλιμάκιο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), ξεκίνησε την ενημέρωση του κοινού σχετικά με...

Εχθές 9 Σεπτεμβρίου και από την πόλη της Παραμυθιάς (κατοικίες, καταστήματα, υπηρεσίες κτλ), κλιμάκιο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), ξεκίνησε την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης στο Δήμο Σουλίου.

Το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το αδειοδοτημένο και πιστοποιημένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων που θα εφαρμοστεί πλήρως άμεσα στο Δήμο μας.

Επίσης διανέμει δωρεάν υλικό και ειδικούς σάκους, στους οποίους οι πολίτες θα μπορούν να συγκεντρώνουν τα ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, μέταλλο ) και στη συνέχεια να αδειάζουν το ανακυκλώσιμο περιεχόμενο μόνο στους μπλε κάδους ανακύκλωσης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, το κλιμάκιο θα επισκεφτεί και θα ενημερώσει τους κατοίκους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ας βοηθήσουμε όλοι την κοινή προσπάθεια για μια σύγχρονη και αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων, που καθημερινά ως καταναλωτική κοινωνία παράγουμε και οφείλουμε να αξιοποιήσουμε. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά, όπως περιβαλλοντικά, οικονομικά, κοινωνικά, ποιοτικά και ποσοτικά .

Δήμος Σουλίου

In this article

Join the Conversation