Ο πρόεδρος του Σουλίου Παραμυθιάς Θωμάς Οικονόμου για την νέα αγωνιστική σεζόν

Επ’ ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 της ΕΠΣ Θεσπρωτίας ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα διαγωνιζόμενα σωματεία, τους ποδοσφαιριστές τους αλλά και στους συναδέλφους παράγοντες...

Επ’ ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 της ΕΠΣ Θεσπρωτίας ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα διαγωνιζόμενα σωματεία, τους ποδοσφαιριστές τους αλλά και στους συναδέλφους παράγοντες υγεία, αντοχή, δύναμη και καλή πορεία και επιτυχία στους αθλητικούς στόχους τους.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δοκιμάζεται σοβαρά και οι ελάχιστοί του εκπρόσωποι ως οι τελευταίοι ρομαντικοί μοϊκανοί εξάντλησαν τα ανθρώπινα όριά τους αγωνιζόμενοι μόνοι τους χωρίς χείρα βοηθείας και εγκαταλελειμμένοι από την παγερά αδυσώπητη πολιτεία και τους τροϊκανούς επιτηρητές της.

Το Σωματείο μας με έτος ίδρυσης το 1974 με σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει και φέτος όπως είναι καταδικασμένο να κάνει γιατί αθλητισμός χωρίς νίκες και τρόπαια ισοδυναμεί με ταξίδι στην έρημα χωρίς όαση. Με υγιή λοιπόν μέσα και με τον νέο προπονητή μας που προέρχεται από τα σπλάχνα μας και τους άξιους ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε δυνατοί και ικανοί να συμπληρώσουμε τους στόχους μας στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Βέβαια οι φιλόδοξοι στόχοι μας για να στεφθούν από επιτυχία προϋποθέτουν αναγκαία την ενεργή και έμπρακτη συνεχή υποστήριξη του υπέροχου φίλαθλου κόσμου μας που έχει δώσει εξετάσεις πολιτισμένης συμπεριφοράς αλλά και δυναμικής υποστήριξης, τον οποίο καλούμε και πάλι να δώσει το βροντερό παρών του συνεισφέροντας από το οικονομικό του υστέρημα αλλά και το ηθικό του στήριγμα, γιατί οι αγωνιστικές επιτυχίες του σωματείου και της ομάδας ανήκουν και αφιερώνονται σε αυτόν. Συνεχίζουμε λοιπόν να επιμένουμε τοπικά και αθλητικά. Ας συμμετάσχουμε λοιπόν ενεργά όσο το δυνατόν περισσότεροι στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, της πόλης και της καρδιάς μας με αρχή τον αγώνα του Σαββάτου της 28-09-2013 που διεξάγεται στο γήπεδο 49 Προκρίτων Παραμυθιάς μεταξύ «Σούλι Παραμυθιάς – ΠΑΣ Λαδοχωρίου» γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Στο σημείο αυτό θεωρούμε απαραίτητη την έμπρακτη οικονομική συμπαράσταση του Δήμου Σουλίου στην αρωτή του οποίου ελπίζουμε.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θωμάς Οικονόμου

In this article

Join the Conversation