Ζήτησε να πληρώνουν λιγότερα για την εναπόθεση απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

Και να συνεχίσουν οι Πρεβεζάνοι να στέλνουν τα σκουπίδια τους στον ΧΥΤΑ και να πληρώνουν λιγότερα, ζήτησε ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας Ευάγγελος Ροπόκης. Η πρόταση για...

Και να συνεχίσουν οι Πρεβεζάνοι να στέλνουν τα σκουπίδια τους στον ΧΥΤΑ και να πληρώνουν λιγότερα, ζήτησε ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας Ευάγγελος Ροπόκης.

Η πρόταση για μείωση του τέλους εναπόθεσης απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΧΥΤΑ, στο οποίο, ο Δήμος Πρέβεζας συμμετέχει σε ποσοστό 35%.

Εν ολίγοις, ο Νομος Πρέβεζας διήκει τον ΧΥΤΑ που είναι στα όρια της Παραμυθιάς, μας στέλνει τα σκουπίδια του, ο όμορος δήμος και πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Δήμος Πάργας δεν ειναι συνεπής στην πληρωμή για την εναπόθεση απορριμμάτων και η έδρα του νομού του, ζητά την μειωση του τέλους εναπόθεσης.

Επόμενο βήμα, ίσως και ναι είναι το αίτημα να μεταφέρονται τα απορρίμματα απο την Πρέβεζα με τα απορριμματοφόρα της Παραμυθιάς και γιατι οχι… να μην πληρώνουν και τίποτα.

In this article

Join the Conversation