Προσυνεδριακή Eκδήλωση της ΠΑΑΣ Θεσπρωτίας

Κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ (Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία). Στην κατεύθυνση που ανέδειξε το «Κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ» τον περασμένο Ιούλη, το...

Κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ (Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία).

Στην κατεύθυνση που ανέδειξε το «Κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ» τον περασμένο Ιούλη, το Παναττικό Συντονιστικό της ΠΑΑΣ προχωράει στη διοργάνωση Πανελλαδικής Σσκεψης στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτώβρη, στην ΑΣΟΕΕ.

Για την καλύτερη προετοιμασία της σύσκεψης, η ΠΑΑΣ Θεσπρωτίας ήδη προχώρησε την Δευτέρα 07-10-2013, σε μια πρώτη προσυσκεψιακή συνέλευση, πάνω στα πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα που θέτει το κείμενο του καλέσματος, στα πολιτικά ζητήματα που έχουν ανακύψει στο μεταξύ, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την αποτελεσματικότερη παρέμβαση της ΠΑΑΣ στο λαϊκό και εργατικό κίνημα.

Αποφασίστηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια το μήνυμα της κοινής δράσης και αντίστασης της ΠΑΑΣ να φτάσει σε περιοχές και αγωνιστές που μέχρι σήμερα δεν είχαν την ευχέρεια να έρθουν σε επαφή με τη δράση και τις πρωτοβουλίες της.

Ακόμη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ανοιχτή προσυσκεψιακή εκδήλωση-συζήτηση στην Ηγουμενίτσα στο «ΠΑΝΘΕΟΝ» την Τετάρτη 23-10-2013. Για την πλατιά προπαγάνδιση της Πανελλαδικής Σύσκεψης και των εκδηλώσεων θα εκδοθούν αφίσα και πρόσκληση.

Σε αυτή τη διαδικασία και στην πορεία προς την πανελλαδική συγκρότηση θέλει να συμβάλει και το βήμα ελεύθερου διαλόγου που ανοίγει στο ιστολόγιο (μπλογκ) της ΠΑΑΣ (p-a-a-s.blogspot.com), με δυνατότητα δημοσίευσης σύντομων πολιτικών κειμένων.

Π.Α.Α.Σ. Θεσπρωτίας

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!