Ποιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, υπογράφουν την παρέμβαση των 800

Δόθηκε στη δημοσιότητα κείμενο/παρέμβαση  800 στελεχών του ΠΑΣΟΚ απ΄ ολόκληρη τη χώρα, που στηρίζουν την κίνηση των 75 . Το κείμενο υπογράφουν και 6 στελέχη του κινηματος απο...

Απαιτούν, επίσης, να υπάρξει ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο διαφοροποίησης από τη Δεξιά, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. «Η ανασύνθεση της κεντροαριστεράς, βέβαια, δεν προκύπτει με αποκλεισμούς και δεν εξαντλείται σε επιλεκτικές συγκολλήσεις κορυφής. Ούτε μπορεί να στοχεύει σε ικανοποίηση εγωκεντρικών σχεδιασμών επιβίωσης ή προσωπικής ανέλιξης μεμονωμένων στελεχών. Η αναγέννηση της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης θα προκύψει κυρίως με συγκλίσεις μέσα στην κοινωνία. Με λαϊκή ενότητα πάνω σε ένα προοδευτικό πλαίσιο πολιτικών αλλαγών.»

Για το σκοπό αυτό, οι συνυπογράφοντες το κείμενο, υποστηρίζουν πως «δεν πρέπει να κοπούν οι γέφυρες με την αριστερά χωρίς να τρέφει κανείς αυταπάτες. Είναι γνωστό όπως αναφέρουν πως αντιμετώπισαν το ΠΑΣΟΚ. Επιδιώκοντας να μας «κατασπαράξουν», να μας αφομοιώσουν, να μας καταστήσουν συμπληρωματικό μέγεθος. Αυτό το επιδιώκει τόσο η δεξιά όσο και η αριστερή συντήρηση.Για αυτό δεν δίνουμε σε κανένα «λευκή επιταγή».


In this article

Join the Conversation