To νέο ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρυσταλλοπηγής

Έπειτα από την παρέλευση του χρόνου που δύναται κάποιος να καταθέσει ένσταση περί της νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρυσταλλοπηγής, ενημερώνει...

Έπειτα από την παρέλευση του χρόνου που δύναται κάποιος να καταθέσει ένσταση περί της νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρυσταλλοπηγής, ενημερώνει τους απανταχού Σελλιανιτες και τους φίλους τους, ότι εκλέχτηκε νέο Δ.Σ., με την παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Σπυρίδων Δον. Ντούμας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωάννης Ευ. Αρβανίτης
ΤΑΜΙΑΣ: Μαριλενα Παν. Τσουμετη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευάγγελος Νικ. Σιούτης
ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Ευάγγελος Παν. Καρβούνης

Αναπληρωματικα μελη: Ιωάννης Σωτ. Πάσχος,  Ιωάννης Παν. Τσουμετης,  Σωτήριος Δον. Μπαλάσκας

Ελεγτική επιτροπή: Βασίλειος Δ. Γκοντορας,  Βλαδίμηρος Αλ. Αρβανίτης

Το νέο Δ.Σ. μέσω της ανακοίνωσης αυτής ευχαριστεί όλα τα προηγούμενα μέλη για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να διατηρηθεί στο ύψος του ο ρόλος και το έργο του Εκπολιτιστικού μας Συλλόγου και ταυτόχρονα να αναλάβει την υποχρέωση να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων μέσα σε κλίμα δημιουργικότητας και ενότητας.

Σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 19/10/2013, έπειτα από ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε να εκδοθεί ετήσιο ημερολόγιο του έτους 2014, να ξεκινήσει κοπή πίτας Σελλιανιτων με σκοπό την καθιέρωση της ως μόνιμου θεσμού και να γίνει προσπάθεια επανίδρυσης του χορευτικού τμήματος ενηλίκων (όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. του προεδρου:6974323999).

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σπυρίδων Δον. Ντούμας


In this article

Join the Conversation