Φωτιές ανάβει η διαφαινόμενη αλλαγή αντιδημάρχων

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», έλεγε ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος στην γνωστή Ελληνική ταινία. Μια φράση που αντικατοπτρίζει πλήρως την ατμόσφαιρα που επικρατεί εντός των τειχών του Δημαρχείου. Αφορμή,...

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», έλεγε ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος στην γνωστή Ελληνική ταινία. Μια φράση που αντικατοπτρίζει πλήρως την ατμόσφαιρα που επικρατεί εντός των τειχών του Δημαρχείου.

Αφορμή, η διαφαινόμενη αλλαγή αντιδημάρχων, η οποία έχει δημιουργήσει αναστάτωση στον συνδυασμό της πλειοψηφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υπάρξει προσυνεννόηση και συμφωνία για αλλαγές αντιδημάρχων στις 31 του Οκτωβρίου. Η ημερομηνία έφτανε και την Τετάρτη το βράδυ στο γραφείο της Σταυρούλας Μπραΐμη, υπήρξε συνάντησή της με τους 4 αντιδημάρχους με σκοπό να της παραδοθούν οι παραιτήσεις τους.

Και ενώ οι Σταύρος Κωσταράς, Θωμάς Φράγκος και Παναγιώτης Παππάς, δήλωσαν παραίτηση, ο τέταρτος αντιδήμαρχος, Σπύρος Γούσιας, αρνήθηκε να παρατηθεί, ζητώντας να παραμείνει στην θέση του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε την Δήμαρχο να τον «παραιτήσει» αν επιμένει στην θέση της, θεωρώντας πως το έργο του μέχρι στιγμής ήταν επιτυχημένο, χωρίς να δικαιολογεί την αλλαγή του.

Όσον αφορά τους νέους αντιδημάρχους, ακούγονται 2 ονόματα, αυτά των Χρήστου Μούτσιου και του Δημήτρη Μπρέστα, αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο.

Εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

 

In this article

Join the Conversation