ΒΙΝΤΕΟ: Συνεδρίαση νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ

Το νέο ξεκίνημα προσπαθεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ και τοπικά. Η αρχή έγινε το πρωί της Κυριακής με την πρώτη συνάντηση και μάλιστα ανοιχτή, της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής...

Το νέο ξεκίνημα προσπαθεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ και τοπικά. Η αρχή έγινε το πρωί της Κυριακής με την πρώτη συνάντηση και μάλιστα ανοιχτή, της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά με κυριότερα την ανασυγκρότηση της λειτουργίας της  οργάνωσης του κινήματος, η διαδικασία μετάβασης στην αντιμνημονιακή εποχή και φυσικά η οικονομική κρίση.Στην συνάντηση, εκτός από προτάσεις, δεν έλειψε η αυτοκριτική από πολλά στελέχη του κινήματος.

Το παρόν στην συνεδρίαση έδωσε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου  ο Ευάγγελος Αργύρης, το μέλος της  Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Στέλλα Βαρτελάτου, οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών Γιώργος Κατσινος και Μηνάς Παππάς αντίστοιχα, και πολλά στελέχη του κινήματος.

Η Φωτoγραφια ειναι απο την katoci.com και τον Ηλία Μάκο και στο βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του Βαγγέλη Χαλμαντζή, μπορειτε να δειτε τι συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα.


In this article

Join the Conversation