Άλλες 13 προσλήψεις κοινωφελούς χαρακτήρα στο Δήμο Σουλίου. Από αύριο οι αιτήσεις.

Δημοσιεύθηκε σήμερα η δεύτερη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα. Για τον Δήμο Σουλίου,...

Δημοσιεύθηκε σήμερα η δεύτερη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Για τον Δήμο Σουλίου, το δεύτερο κύμα προβλέπει 13 προσλήψεις. Έχει προηγηθεί το πρώτο κύμα με 16 προσλήψεις ενώ μέχρι και το τέλος της διαδικασίας, αναμένονται άλλες 26.

Συνολικά στην Θεσπρωτία προβλέπονται 383 προσλήψεις για το δεύτερο κύμα:
Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας 300
Δήμος Ηγουμενίτσας 55
Δήμος Σουλίου 13
Δήμος Φιλιατών 15

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκινά στις 13/11/2013 και λήγει στις 20/11/2013 και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

 

In this article

Join the Conversation