Απο την Πέμπτη η δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους απο τον Δήμο Σουλίου

Από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, ο Δήμος Σουλίου ξεκινά τη δωρεάν διανομή τροφίμων στους άπορους κατοίκους και δημότες (μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες), που υπέβαλλαν αίτηση και κρίθηκαν...

Από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, ο Δήμος Σουλίου ξεκινά τη δωρεάν διανομή τροφίμων στους άπορους κατοίκους και δημότες (μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες), που υπέβαλλαν αίτηση και κρίθηκαν δικαιούχοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ και με βάση το αντίστοιχο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης διανομής τροφίμων 2013.

Σε πρώτη φάση θα διανεμηθούν στους τελικούς δικαιούχους τα τρόφιμα που θα παραλάβει συσκευασμένα ο Δήμος μας μέχρι 4/12/2013 : Μακαρόνια, τυρί κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και τυρί γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ.

Τα σημεία διανομής είναι :
Για τους δικαιούχους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς (πρώην Δήμος Παραμυθιάς), το δημοτικό σχολείο Βούλγαρη στην Παραμυθιά.
Για τους δικαιούχους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα, τα γραφεία του πρώην Δήμου Αχέροντα στο Γαρδίκι.
Για τους δικαιούχους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σουλίου (πρώην Κοινότητα Σουλίου), τα γραφεία του ΚΕΠ Τσαγγαρίου .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2666360100, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Παραμυθιά, 29 Νοεμβρίου 2013
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!