Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στην Παραμυθιά

Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Παραμυθιάς, λόγω απαραιτήτων εργασιών στα δίκτυα της ΔΕΗ. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καθυστερημένη ενημέρωση της ΔΕΗ,...

Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Παραμυθιάς, λόγω απαραιτήτων εργασιών στα δίκτυα της ΔΕΗ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καθυστερημένη ενημέρωση της ΔΕΗ, από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 12:30 το μεσημέρι, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί στην Κ. Καραμανλή από το ΚΤΕΛ Παραμυθιάς μέχρι και την Εμπορική Τράπεζα και από τον Περιφερειακό Αγίου Δονάτου στο ύψος του Γαλατά, μέχρι και τον πύργο της Κούλιας.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγω αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνεχεία ρεύμα. Έτσι για λογούς ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η αλλά στοιχειά του δικτυού ακόμα κι αν βρίσκονται στο έδαφος γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

 

In this article

Join the Conversation