ΒΙΝΤΕΟ: Στην Παραμυθιά η Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών

Στην Παραμυθιά βρέθηκε σήμερα, η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλιατών υπο τον αρχιμουσικό Κωνσταντίνο Δελλή, παίζοντας τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μεταξύ άλλων στο Δημαρχείο και στο...

Στην Παραμυθιά βρέθηκε σήμερα, η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλιατών υπο τον αρχιμουσικό Κωνσταντίνο Δελλή, παίζοντας τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μεταξύ άλλων στο Δημαρχείο και στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο της πόλης.

Το Φιλιάτι έχει την πρωτιά στις Φιλαρμονικές αφού η Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών, όχι απλά υπάρχει σε αντίθεση με τους άλλους δύο Δήμους της Θεσπρωτίας, αλλά παρουσιάζει και μεγάλη δράση με συμμετοχές σε πολλές εκδηλώσεις, προσφέροντας πολιτισμό και εξωστρέφεια για την πόλη των Φιλιατών σε μια εποχή που η Φιλαρμονική στην Ηγουμενίτσα καταργήθηκε πρόσφατα και στην Παραμυθιά… ήμουν νιος και γέρασα…

Χαρακτηριστικό είναι το συχνό φαινόμενο της παρουσίας σε εκδηλώσεις στην Παραμυθιά, Φιλαρμονικών από άλλες περιοχές όπως του Δήμου Φιλιατών, του Καναλακίου, του Σκριπερού Κέρκυρας, καθώς και της 8ης Μεραρχίας Ιωαννίνων, αφού η πόλη μας δεν έχει την δική της.

Πολλά μπράβο στους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλιατών και στον μαέστρο τους Κωνσταντίνο Δελλή, που κρατάνε ψιλά την μουσική παιδεία του νομού μας. Ελπίζουμε σύντομα το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν και στην Ηγουμενίτσα και στην Παραμυθιά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από την παρουσία της φιλαρμονικής στο  Πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς.


In this article

Join the Conversation