Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας υπέρ της κίνησης των 58 για τις ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει το κείμενο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από την κίνηση των 58 για την προοδευτική δημοκρατική παράταξη ως σχήμα συμμετοχής στις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές με...

Το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει το κείμενο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από την κίνηση των 58 για την προοδευτική δημοκρατική παράταξη ως σχήμα συμμετοχής στις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές με τη σημαία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος όλων εκείνων που εκφράζονται από τις προτάσεις των ευρωπαίων δημοκρατών και σοσιαλιστών για την υπέρβαση της κρίσης και το μέλλον τη Ευρώπης.

Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η προσέγγιση αυτή και οι συναφείς πρωτοβουλίες – προγραμματικές και οργανωτικές – εναρμονίζονται με τις πρόσφατες αποφάσεις της ΚΠΕ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Είναι λογικό όσοι νιώθουν αγωνία για τον τόπο και αντιλαμβάνονται το ρόλο, τις ευθύνες και τις δυνατότητες του χώρου της κεντροαριστεράς να συμπίπτουν στις εκτιμήσεις τους.

Το ΠΑΣΟΚ μετέχει στην υπόθεση της Κεντροαριστεράς με σεβασμό στην ιστορία και την ιδεολογικοπολιτική του ταυτότητα αλλά με σεβασμό και σε όλους τους άλλους – κόμματα, κινήσεις και πρόσωπα – που πιστεύουν στη δυναμική της προσπάθειας αυτής .

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!