Με τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη ξεκινά για το 2014, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του ΦΟΠ. +ΒΙΝΤΕΟ

O γνωστός κοινωνιολόγος, και συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης, θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Ελεύθερου Λαϊκού Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς για το έτος 2014, ο οποίος την...

O γνωστός κοινωνιολόγος, και συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης, θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Ελεύθερου Λαϊκού Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς για το έτος 2014, ο οποίος την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ώρα 07.00 το απόγευμα θα αναπτύξει το θέμα «Ένα νέο λεξιλόγιο για μια νέα πολιτική και μια νέα ανάπτυξη».

Φέτος όπως και πέρυσι, στο Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι άνθρωποι των γραμμάτων, των επιστημών και του πνεύματος, προσκεκλημένοι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς με ποικιλία θεμάτων και διαλέξεων που θα χαρακτηρίζει τη νέα εκπαιδευτική περίοδο.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά πως η συμμετοχή και η πρόσβαση στη γνώση του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου του Φ.Ο.Π. είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως αν είναι μέλη, φίλοι, συμπολίτες κ.λπ.

Όσο αφορά τον πρώτο εισηγητή Μιχάλη Χαραλαμπίδη, ήταν από τους λίγους που προειδοποιούσε από την δεκαετία του 90, για το επερχόμενο κατάντημα της χώρας μας, ενώ το προφητικό αποσπάσμα από ομιλία του το 1996 που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι χαρακτηριστικό. Σήμερα είναι μέλος της ανεξάρτητης επιτροπής λογιστικού ελέγχου για την διερεύνηση του απεχθούς χρέους της Ελλάδος και συμμετέχει σε ανοιχτές πολιτικές συζητήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οπότε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να βρεθούμε στον ΦΟΠ την ερχόμενη Τετάρτη.


 

In this article

Join the Conversation