Σεμινάριο Μάρκετινγκ στις 9 Φεβρουαρίου

Πως θα Προσελκύσετε Περισσότερους νέους Πελάτες & Πως θα αυξήσετε τα έσοδα στην επιχείρηση σας: Σεμινάριο Μάρκετινγκ στην Ηγουμενίτσα στις 9/2/2014 Γράφει ο Βασίλης Παππάς* ΕΝΑ από τα...

•    Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγοράσατε έστω και ένα βιβλίο για να βελτιώσετε την δουλειά σας;
•    Πόσοι από εσάς έχετε δοκιμάσει νέους τρόπους για να φέρετε πελάτες στο μαγαζί ή το γραφείο σας;
•    Πόσοι έχετε παρακολουθήσει έστω και ένα σεμινάριο τα τελευταία χρόνια που θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι σε κάτι;

Εάν ΔΕΝ έχετε πελάτες – ΔΕΝ θα έχετε κανέναν να εξυπηρετήσετε – και ΔΕΝ θα έχετε επιχείρηση. Και για να έχετε πελάτες – θα πρέπει να κάνετε “Μάρκετινγκ”. Το Μάρκετινγκ είναι η διαδικασία εκείνη που σας εξασφαλίζει πελάτες και έσοδα – και παρά την σπουδαιότητα του, είναι ελάχιστοι οι επαγγελματίες που το έχουν ενσωματώσει στις λειτουργίες της επιχείρησης τους. Μάρκετινγκ δεν είναι απλά διαφήμιση (όπως αρκετοί νομίζουν) – και μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι Μάρκετινγκ είναι να κοροϊδέψεις τον κόσμο για να του πουλήσεις “φύκια για μεταξωτές κορδέλες”. Εάν έχετε ένα κακό προϊόν – λυπάμαι αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Μάρκετινγκ δεν κάνει θαύματα – και ο σύγχρονος καταναλωτής είναι περισσότερο ενημερωμένος από κάθε άλλη στιγμή της ιστορίας. Το Σύγχρονο Μάρκετινγκ αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με τους πελάτες ώστε η επιχείρηση να μπορεί να εξυπηρετήσει σωστά και να βοηθήσει τους πελάτες της σε 2 πράγματα: Να βρουν τις λύσεις που θέλουν και δεν έχουν ή να λύσουν κάποιο πρόβλημα που έχουν και δεν το θέλουν (αυτό κάνει το Μάρκετινγκ)!

Λύσεις υπάρχουν. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σας να αναλάβετε δράση!

Έγραψα το άρθρο αυτό για δυο λόγους:
-Πρώτον γιατί ήθελα να μοιραστώ την άποψη μου ότι το “Μάρκετινγκ” είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει αυτή την στιγμή να κρατήσετε ζωντανή την επιχείρηση σας και να την εξελίξετε, και
-Δεύτερον γιατί στις 9 Φεβρουαρίου διοργανώνω το πρώτο μου Σεμινάριο Μάρκετινγκ στην Ηγουμενίτσα – και ένα άρθρο είναι πάντα ένας καλός τρόπος να παρουσιαστεί.

Σας προσκαλώ λοιπόν να παρακολουθήσετε ένα Σεμινάριο πάνω στο Μάρκετινγκ διάρκειας 3,5 ωρών όπου θα δείτε αναλυτικά πολλούς και έξυπνους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τόσο την Προσέλκυση Νέων πελατών όσο και να βελτιώσετε περισσότερο τα έσοδα σας. Όσα δείξουμε στο Σεμινάριο τα έχω δοκιμάσει προσωπικά στην πράξη και έχουν δουλέψει εξαιρετικά. Δεν μπορώ να εγγυηθώ όμως ότι θα δουλέψουν το ίδιο καλά για όλους.
Το συγκεκριμένο Σεμινάριο, έχει πραγματοποιηθεί 4 ακόμα φορές μέσω διαδικτύου με συμμετέχοντες απ’ όλη την Ελλάδα. Αυτή είναι η 1η Φορά που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά.  
Το κόστος του είναι εξαιρετικά μικρό και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για να δηλώσετε Συμμετοχή. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Angelika Pallas, στις 10:00 το πρωί.
Για να Δηλώστε Συμμετοχή – καλέστε μας στο τηλ: 26650 21428 ή στείλτε μας email στο: [email protected]. Σημειώνω ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η 5/2.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://Epixeirein.gr

*O Βασίλης Παππάς, ειναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ, ιδρυτής του Epixeirein.gr, κάτοχος Bachelor in Business Enterprise, και κάτοχος MBA in Μarketing από το Πανεπιστήμιο του Liverpool.

In this article

Join the Conversation